Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Sabors V – Arrossos: monogràfic de cuina

  • 20 de maig de 2014
Paella valenciana

Quin tipus d’arròs s’utilitza a la cuina? Quin és el més bo? Quines són les bases dels arrossos valencians i els seus secrets? La resposta a aquestes qüestions la trobarem en el curs monogràfic Sabors V sobre arrossos tradicionals que organitza Amics i Antics Alumnes amb Valencia Club de Cocina del 10 al 31 de maig.

Cuiners experts impartiran aquest curs que es divideix en tres sessions: el 10 de maig, que es cuinarà arròs al forn, paella valenciana i arròs negre amb calamars i alls tendres; el 17 de maig, la carta la composen un arròs melós amb carabassa i coliflor, amb llet i melós amb carxofes i gambes; i el 31 de maig, que l’alumnat descobrirà l’arròs caldós a la marinera i amb bledes i caragols i l’arròs amb fesols i naps.

El curs inclou classes pràctiques, el material de cuina i una degustació de tots els plats elaborats.

El termini d’inscripció estarà obert a partir del 29 d’abril. El preu de la matrícula és de 65 euros per persona (els cinc primers que s’hi apunten) i de 85 euros per a la resta.

L’horari del curs és de 10 a 13 hores i es realitzarà a la seu de Valencia Club de Cocina: al carrer San Felipe de Neri, 6-B, de València.

Llista d'enllaços: