Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Sabors II. Showcooking - Sopar Maridatge (Bolets i Vi)

  • 21 de novembre de 2012
Bolets

"No deixes passar l'oportunitat de conèixer el món dels bolets, els secrets de la cuina i els bons vins d'una forma especial". Us ensenyarem les espècies més comunes i alguns dels seus secrets, com cuinar-les, com fer-hi conserves, les seues propietats més importants.

En aquest curs comptarem amb el cuiner professional Gregorio Arranz, que prepararà amb vosaltres unes fantàstiques receptes que tindran com a ingredient principal els bolets, dels quals hi haurà una àmplia varietat. Estarà acompanyat pel micòleg Ignacio Tarazona, membre de la Societat Micològica Valenciana.

A més a més, hi serà també Alejandro Martín, enòleg, amb qui podrem tastar vins d'aquestes magnífiques terres, que anirem maridant amb les receptes.

Com pots veure, dos professionals s'ajunten per a tu i a un preu exclusiu. No ho deixes passar.

Activitat Completa! (serà el 22 de novembre)
Preu: 30 €/per persona / 45€/si sou dos. 
Inscripció: del 5 al 19 de novembre
Horari: 19:00 a 21:30h.
Lloc: Valencia, Club de Cocina Sana, S.L
C/San Felipe Neri, 6-B (46021-Valencia)

Galeria d'imatges