Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

"El domingo de las madres" de Graham Swift obri el nou curs del Club de Lectura Alumni

  • 3 d’octubre de 2018
Image de la noticia

En la plenitud de la seua maduresa literària, el conegut autor britànic, ha escrit una novel·la concisa, enlluernaora i impregnada d´erotisme, passió i malenconia. El Club es va reunir ahir a la Biblioteca del Palau de l´Exposició a les 18h de la vesprada.

L´obra es desenvolupa en l´Anglaterra de principis del segle XX, concretament el 30 de març de 1924. Una jornada en què les criades tornen a les seues cases per visitar les seues famílies. Però Jane Fairchild, de vint-i-dos anys i que treballa per als Niven, és òrfena, i passa aquell dia d´una manera molt diferent. Se cita amb el seu amant, Paul Sheringham, l´únic fill viu dels veïns dels Niven, que han perdut els altres en la guerra. Jane i Paul porten anys de relació clandestina, però ha arribat el moment de deixar-ho córrer, perquè ell s’ha de casar amb una dona de la seua classe social dins de dues setmanes. La parella fa l´amor per última vegada, però després d´acomiadar-se succeeix una cosa inesperada que canviarà per sempre la vida d´ella... En els anys que li queden per davant, Jane veurà com creix el seu interès per la lectura –a través dels llibres de Conrad–, treballarà en una llibreria d´Oxford i amb el temps es convertirà en una novel·lista d´èxit, en una forjadora de ficcions. Però mai no oblidarà el que va passar aquell 30 de març de 1924.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 2 d´octubre.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘El domingo de las madres’, de Graham Swift.

Documents adjunts:

Activitats_Octubre_2018