Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Leonardo Padura torna a ser protagonista del Club de Lectura d’Alumni UV

  • 7 de febrer de 2018
Paper

La Biblioteca ‘Palau de l’Exposició’ va acollir, el passat 6 de febrer, una nova reunió del Club de Lectura d´Alumni UV. En aquesta ocasió, l’escriptor i periodista cubà Leonardo Padura protagonitzà la vesprada amb l’anàlisi del llibre ‘Aquello estaba deseando ocurrir’, una antologia de 13 relats que no deixen indiferent al lector.

Padura va dedicar diverses dècades a la narració d’aquests relats. El primer d’ells és de l’any 1985 i l’últim, del 2009. Malgrat el temps que transcorre entre ells, els escrits mantenen una coherència d’estil i de to sorprenent, la qual cosa aporta al conjunt del llibre una fantàstica energia.

‘Aquello estaba deseando ocurrir’ és el primer llibre que recull els relats de Padura, un gènere en el qual el periodista cubà ha estat un autor prolífic. Es tracta d’històries que reflecteixen l’univers havaner d’una manera magnífica a través de la música, l’amor, l’erotisme o l’amistat.

Leonardo Padura va nàixer a l’Havana (Cuba) l’any 1955. És periodista i escriptor, i àmpliament conegut per les seues novel·les policíaques protagonitzades pel detectiu Mario Conde. No obstant això, entre l’obra de Padura també trobem novel·la històrica, nombrosos llibres de contes i relats, assajos i fins i tot guions cinematogràfics i documentals.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 6 de febrer.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Aquello estaba deseando ocurrir’, de Leonardo Padura.

Documents adjunts:

Activitats Febrer 2018