Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El col·lectiu AlumniUV passejarà pel forat de Bèrnia, talaia de Les Marines

  • 27 de gener de 2020
Forat de la Serra Bèrnia

El diumenge 16 de febrer, el col·lectiu AlumniUV té prevista una excursió al forat de Bèrnia, talaia de Les Marines. Els acompanyarà el guia de muntanya Joan Tasa i serà una ruta verda de 3 hores de duració amb magnífiques vistes sobre les dos Marines. La inscripció comença el 27 de gener i s'ha de telefonar directament a Fil-per-Randa.

També pots reservar desde la seua web.

La serra de Bèrnia és una alineació litoral entre el riu Algar i el barranc del Mascarat que separa les dues Marines. Està culminada pel puig de Bèrnia, de 1.128 metres d’altitud, amb espectaculars espadats que des del vessant oriental, domina la badia d’Altea fins al Puig Campana i del penyal d’Ffach fins al Montgó sobre el blau intens de la Mediterrània, que ofereix un panorama indescriptible. El castell de Bèrnia és una antiga fortificació reconstruïda en 1570 per impedir les comunicacions entre els moriscs de la Marina Alta i els de la plana de Benissa.

Eixida a les 08:00h. des de Nuevo Centro. Trasllat a les Cases de Bèrnia. Ruta verda. 3 hores de duració aproximada, amb lleugera costera fins a la cara de migjorn de la serra i el fort de Bèrnia, amb magnífiques vistes sobre les dues Marines. Visita a les ruïnes monumentals del castell de Bèrnia i tornada per a dinar. A la vesprada, passejada pels carrers del nucli històric de Benissa.

El preu de l'eixida és de 28€ i el dinar es opcional. Recorda portar sempre el teu carnet d'AlumniUV. En totes les passejades i excursions, els tiquets d'entrada si s'han de pagar, no estaran inclosos.

Descarrega totes les Activitats de Febrer