Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El col·lectiu AlumniUV fa una eixida al MIAU, Museu Inacabat d'Art Urbà

  • 10 de març de 2020
Fanzara. Museu Inacabat de Castelló

El diumenge 29 de març, el col·lectiu Alumni farà una eixida al Museu Inacabat d'Art Urbà (MIAU) ubicat al xicotet poble castellonenc de Fanzara. Una experiència col·lectiva que té com a base la convivència, la col·laboració i l'intercanvi d'aprenentatge. La inscripció s'ha de fer en la web www.fil-per-randa.com a partir del 9 de març.

El MIAU és un projecte en constant evolució i creixement, que va nàixer amb la pretensió de ser un moviment social que fomentara la convivència entre els veïns del xicotet poble de Fanzara. El projecte es va convertir ràpidament en una experiència col·lectiva de convivència, col·laboració i intercanvi recíproc d’aprenentatge entre artistes, veïns, voluntaris i organitzadors, tot a través de l’art urbà. El fet de traslladar l’art urbà més innovador a les parets del món rural i el fet palés que l’art no sols ha d’estar en els museus, es el que ha originat que aquest singular museu gaudisca ja d’un reconeixement mundial.

Eixida a les 08.00h. del matí des de Nuevo Centro. Caminarem pels carrers de Fanzara, un museu sense portes ni sales en el qual poder gaudir del que la fusió entre el contemporani i el tradicional ha sigut capaç de crear en aquest lloc. A la vesprada Onda, on destaquen els magnífics retaules ceràmics que adornen les façanes.

Ens acompanyarà Toni Rodrigo, historia de l’art.

El preu de l'eixida és de 33€ i el dinar es opcional. Recorda portar sempre el teu carnet d'AlumniUV. En totes les passejades i excursions, els tiquets d'entrada si s'han de pagar, no estaran inclosos.

Descarrega totes les Activitats de Març

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies