Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El col·lectiu AlumniUV ofereix cites virtuals per a donar resposta a tots els dubtes dels usuaris

  • 23 de juliol de 2020
Imatge de Google Meet

El col·lectiu AlumniUV oferix a partir del demà, 4 de juny, un servei de cites virtuals per a donar resposta a tots els dubtes de les persones que hi formen part i el públic en general.

Per a realitzar les video-cridades s'emprarà l'aplicació Google Meet per a la que es recomanable facilitar un compte de correu electrònic de gmail. Les persones encarregades de la gestió d'AlumniUV, facilitaran diferents dies i hores per a que la persona interessada puga escollir una i rebrà per part d'AlumniUV un enllaç per a accedir a la video-cridada.

La cita virtual amb AlumniUV permetrà resoldre tots els dubtes d'un forma segura i ràpida.

El servei complementarà la habitual atenció mitjançant el correu electrònic i podrà ser emprat fins que es puga reprendre l'atenció directa al públic en les oficines d'Amadeu de Savoia.

L'atenció a través del correu electrònic amics@uv.es ha estat la línea habitual de comunicació amb el col·lectiu i des de l'inici del confinament pel COVID-19 ha donat resposta a totes les consultes dels socis i de les sòcies. A més, mitjançant un butlletí setmanal, s'ha mantés el contacte amb els membres del col·lectiu enviant informació de totes les propostes d'ocupació, assessorament laboral i formació en línia, així com tots els continguts culturals i divulgatius que els diferents serveis de la Universitat de València han estat oferint a la comunitat universitària en particular i al públic en general.

Demana una cita virtual amb AlumniUV