Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Obert el període de matrícula de nou alumnat en l’Escola Coral La Nau per al curs 2021-2022

  • Fundació General UV
  • 3 d’agost de 2021
 

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, dirigida per Mònica Perales i Massana, ha obert el període de matrícula de nous alumnes per al curs 2021-2022. L’Escola està integrada per tres cors: Mestral, per a xiquets i xiquetes entre 4 i 6 anys; i Garbí i Tramuntana, per a escolars a partir de segon de Primària.

L’activitat formativa de l’Escola Coral es desenvoluparà del 4 d’octubre de 2021 fins al 13 de juny de 2022 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València (carrer de Quart 80, València).

Inscriu-te ací

L’Escola Coral La Nau va nàixer el 2002 al si de la Universitat de València amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a escolars a partir dels 4 anys. Parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar un bon ensenyament musical, un excel·lent mitjà d’expressió espontània i un component important de la formació humana.

En aquest sentit, Mònica Perales explica: “La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar, perquè és una activitat natural juntament amb el moviment i la paraula, per tant, no hi ha cap prova d’accés; l’únic requisit és voler cantar junts”.

L’Escola Coral La Nau està formada per tres grups: Cor Mestral, de 4 anys fins a 1r de Primària; Cor Garbí, de 2n a 6é de Primària; i Cor Tramuntana, a partir d’ESO; i els assajos tindran el següent horari:
- Cor Mestral: de 17:45 a 18:30 hores.
- Cor Garbí: de 18:40 a 19:25 hores.
- Cor Tramuntana: de 19:35 a 20:30 hores.

Classes de ‘Lectura musical’
D’altra banda, la Fundació General de la Universitat de València, a través de l’Àrea d’Activitats Musicals, informarà el pròxim mes de setembre si les classes de ‘Lectura musical’, impartides per Inmaculada Mirapeix, es realitzaran en modalitat presencial o online, en funció de l’evolució de la situació sanitària per la covid-19.

Sobre els horaris previstos per a aquesta assignatura, consulteu aquest enllaç.

Llista d'enllaços: