Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

La Colla de Dolçaines i Percussió de la UV obri la inscripció de nous membres

  • Fundacions i entitats associades
  • 14 de setembre de 2022
Imatge arxiu Colla Dolçaines
Imatge arxiu Colla Dolçaines

La Universitat de València ha obert el període d’inscripció per a la Colla de Dolçaines i Percussió per a l’estudiantat de la UV. Com a novetat enguany, la Colla recupera el lloc d’assaigs a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, tots el dijous a les 18 hores.

La Colla de Dolçaines i Percussió UV reprén l’activitat a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Els assaigs durant el primer quadrimestre seran tots els dijous, des del 29 de setembre al 15 de desembre, de 18 a 21 hores.

Els candidats i candidates hauran de ser alumnes de la Universitat de València amb una edat màxima de  26 anys i amb coneixements previs d’interpretació amb dolçaina i/o percussió tradicional. L’estudiantat interessat a participar en la Colla haurà d’omplir aquest formulari d’inscripció.

Una vegada rebuda la inscripció, l’alumnat serà convocat per a realitzar una senzilla prova de nivell que consistirà en la interpretació d’una peça lliure d’un màxim de 10 minuts de durada.

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València, dirigida per Juan Ramon Martí, és una agrupació estable, representativa i innovadora en el camp de la música tradicional, sempre des d’un vessant formatiu. Està formada per alumnat de la Universitat de València que vol millorar la seua formació en interpretació de música tradicional valenciana. 

Llista d'enllaços: