Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

'Sentiments'

2009 'Sentiments', text de creació col·lectiva inspirat en Fashion Feeling Music de Hansen, Mestres i Graells. Dramatúrgia de Fco. Javier Sahuquillo i Laura Núñez

Tinguérem el plaer de conèixer una realitat; molta gent jove amb ganes de col·laborar amb nosaltres, seguidors del grup i amants de les arts escèniques. Música en directe, cant, coreografies impossibles i una excel·lent interpretació per part d’uns actors i actrius multidisciplinats.

 Intèrprets

Miguel Ángel Vercher

José Luis Díaz

Joan Ballester

Anna Pons

Merche Blasco

Vicent Sanchis

Ferran Luengo

Marta Navarro

Cristina Bielsa

Virginia Latorre

Paula Llorens

Mireia Martí

Josep Salvador Juanes

Joan Vicent Geribés

Rafael Armengot

Victor Gómez

 Equip tècnic

Escenografia: Assaig (GTUV)

Vestuari: Jaume Fons

Música i arranjaments: David Pont

Percussió corporal: Deco do Nascimento

Coreografies: Eva López

Assessorament de cant: María José Peris

Disseny gràfic: Juan Belda

Producció executiva: Eva López

Ajudant de direcció: Josep V. Valero

Direcció: Pep Sanchis

Agraïments: Vicenta Comes, Javi Alcantara i Pepe Corberá

Sinopsi

Una varietat d’escenes ens mostren, a ritme quasi frenètic, l’ànima de personatges urbans. Éssers «protegits» per una ciutat qualsevol, a ritme de màquines i amb una fredor humana desnaturalitzada, frívola, competitiva i gairebé sense escrúpols. Una atmosfera envoltada d’hipocresia i dissenyada per a ser forçosament feliç. Tot un regal empaquetat acuradament amb paper cel·lofana amb una bona llaçada lluenta i coenta, però que si l’obrim ens trobem totes les misèries humanes que quasi tots tractem d’ocultar i només ens atrevim a contar-les, si de cas, davant d’un psicòleg.

Sentiments amb bon humor, música en directe, cançons inoblidables, coreografies atrevides, percussió corporal, tot es barreja amb una bona dosi de tragicomèdia.