Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Un usuari es connecta a un ordinador accessible de la UV. Foto: Miguel Lorenzo.
Webinar UVocupació-disCapacitat. Programa Capacitas

UVocupació ha organitzat, en col·laboració amb UVdiscapacitat, un webinar amb la finalitat de proporcionar tota la informació sobre l’àrea de discapacitat que gestiona i a través de la qual treballa per a impulsar la inserció laboral.

La sessió, de caràcter gratuït, se celebrarà el dia 4 de març (dijous), a les 12:30 hores, a través de Google Meets, prèvia inscripció en l'aplicació https://events.fundacio.es/e/597/webinar-per-a-impulsar-la-insercio-professional-de-persones-amb-discapacitat

Es presentarà el programa Capacitas, posat en marxa amb la col·laboració de Banco Santander el 2020 i amb el qual es va aconseguir nou insercions laborals. En 2021, està previst arrancar amb la segona convocatòria, de la qual s’informarà pròximament.

En el webinar, que comptarà amb intèrpret de llengua de signes, intervindran les principals responsables d’UVocupació, la professora Marisa Quintanilla, com a directora, i María José Torres, al capdavant de la coordinació, a les qui acompanyarà la tècnica d’orientació i inserció de l’àrea de discapacitat, Raquel Muñoz.

Les persones interessades a sol·licitar orientació laboral poden telefonar al 961.625.901 o enviar un correu electrònic a uvocupacio@uv.es

 

Data 4 de març de 2021 de 12:30 a 13:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

UVocupació

UVdiscapacitat

Fundació General de la Universitat de València.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvocupacio@uv.es

 
Més informació