Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Plantes.
Taller d’adaptacions de les plantes al Mediterrani

Alumni UV organitza, en col·laboració amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, un taller d’adaptacions de les plantes al Mediterrani obert al públic general.

L’objectiu d’aquesta sessió és que les persones participants coneguen el concepte d’adaptació de les plantes al medi, en concret, les adaptacions de les plantes al clima mediterrani. S’iniciarà l’activitat amb una presentació que parlarà sobre el clima mediterrani i les seues característiques. S’aprendrà a identificar les plantes, al laboratori es veuran les diferents adaptacions del romer i per a finalitzar es realitzarà una identificació de distintes espècies amb l’ajuda d’una clau dicotòmica.

Per a assistir al taller es requereix inscripció prèvia. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb una entrada amb un codi QR que haurà de presentar en l’accés al Jardí Botànic. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Gabinet Didàctic del Jardí Botànic de la UV. S’ha d’acudir 10 minuts abans i es continuarà emprant la mascareta higiènica i gel hidroalcohòlic. S’hauran de complir amb les mesures en matèria de salut pública vigents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació ocasionada per la covid-19.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 10 de març de 2022 a 28 de març de 2022. Tots els dies de 00:00 a 14:00.
  • 30 de març de 2022 de 17:00 a 19:00. Dimecres.
 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic (inscripció en línia)

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV

Amb la col·laboració del Jardí Botànic de la Universitat de València.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació