Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Foto dels intèrprets
Sandra Monfort

Serenates 2023

Sandra Monfort, veu i guitarra

Amanda Monfort, violí i cors

Jordi Ortolà, percussió i sintetitzadors

Tradició i avantguarda. Ancestralitat i modernitat. Tacte orgànic i digital. Poesia i cançó. La carrera de Sandra Monfort (Pedreguer, 1992) s’ha forjat sobre aquest reguitzell de dualitats. El seu és un perfil versàtil, però també d’artista de molta fusta. Una dona que sap combinar la tècnica amb la intuïció.

Les seues cançons participen d’un magnetisme estrany, una qualitat onírica que es nodreix de folk ancestral, poesia somiadora, repunts digitals i l’alè de la naturalesa. Una música tremendament mediterrània, connectada d’alguna manera al folk dels seus pobles, però també inequívocament arrelada al seu entorn, a la comarca de la Marina Alta que tant li ha servit d’inspiració. Sandra Monfort posa la sensibilitat, la delicadesa i l’enginy al servei d’una de les propostes més singulars i prometedores de la música més recent.

Venda anticipada d'entrades (PVP 3,15€) en: http://www.latenda.es/entrades o La Tenda del Centre Cultural La Nau

 

Data 27 de juny de 2023 de 22:00 a 23:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació