Fundació General UVUniversitat de ValènciaCinema Logo del portal

CURS D'INTRODUCCIÓ A L'EVOLUCIÓ DE L'ART CINEMATOGRÀFIC

Impartit per Santiago Barrachina

 

 

El curs d'Introducció a l'evolució de l'art cinematogràfic es planteja com un recorregut per l'evolució de les diferents transformacions estilístiques, tècniques i narratives que ha experimentat el dispositiu cinematogràfic des de la seua invenció en les acaballes del segle XIX.

 

La línia argumental del curs estarà guiada fonamentalment per criteris historiogràfics i socioculturals, amb l'objectiu de mostrar un mapa el més ampli possible de com l'art cinematogràfic s'ha desenvolupat a tot el món i ha anant evolucionant.

 

 

PROFESSOR

Santiago Barrachina és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València.
 
Ha sigut col·laborador de l'Aula de Cinema de la Universitat de València, coordinador de L'Atalante, Revista de Estudios Cinematográficos i ha treballat a l'Institut Valencià de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay (IVAC - La Filmoteca).
 
Des de 2002 és coordinador i locutor de la revista cultural de Ràdio Klara Café con Vistas, a més d'haver estat realitzador documentalista de la sèrie documental Homenatges i Valentes, per a À Punt Mèdia. Actualment continua col·laborant amb l'arxiu de cinema de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), a més de realitzar documentació per a sèries i documentals.

 

 

 

DURADA                                     

33 hores                                    

DIES

Dimecres

HORARI

De 17:30 a 20:30 hores

 

DATA INICI

 

06/10/2021

 

DATA FI

 

15/12/2021

 

 

LLOC

AULA FCE 1

Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Av. Blasco Ibáñez, 30. 46010, València

 

 

Certificat d'assistència emés per la Vicerectora de Cultura i Esport.

 

Més informació i inscripcions ACÍ.