Fundació General UVUniversitat de ValènciaCol·lecció Martínez Guerricabeitia Logo del portal

 • Sala Martínez Guerricabeitia

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Estudiants de la Universitat de València.

  04/10/19

  Oberta la matrícula dels cursos de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València ha obert la matrícula de l’oferta formativa 2019-2020, amb cursos d’anglés específic per a historiadors de l’art, planificació de projectes expositius, mediació artística, conservació preventiva aplicada a l’art contemporani i introducció al mercat de l’art.

  [Llegir més]

 • D'esquerra a dreta: Santiago Pastor, José María Yturralde, José Pedro Martínez i Rosa Castells.

  22/07/19

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia presenta el catàleg ‘Antes del Arte’ al MACA d’Alacant

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València va presentar el catàleg ‘Antes del Arte’, el passat 19 de juliol, al Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA). L’acte es completà amb una taula redona, que comptà amb la presència de l’artista José María Yturralde, i va estar moderada per Santiago Pastor, comissari de l’exposició ‘Antes del Arte. Cinquanta anys després’.

  [Llegir més]

 • 'Reunión feliz', d'Isabel Oliver.

  10/07/19

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia inaugura a La Nau l’exposició ‘Isabel Oliver. Quaranta anys d’art compromés (1970-2009)’

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València ha inaugurat aquest dimarts, 9 de juliol, l’exposició ‘Isabel Oliver. Quaranta anys d’art compromés (1970-2009)’, que es pot visitar al Centre Cultural La Nau fins el 3 de novembre. Comissariada pel crític i professor valencià Pascual Patuel, aquesta exposició configura un recorregut diacrònic per la trajectòria artística d’Isabel Oliver (València, 1946).

  [Llegir més]

 • Fragment de la portada del Resum Executiu 2018 de la Fundació General de la Universitat de València.

  27/06/19

  La Fundació General de la Universitat de València publica el Resum Executiu del 2018 amb prop de 700 activitats

  La Fundació General de la Universitat de València ha publicat la memòria del 2018, un resum de lectura àgil i accessible de l’Informe Anual que va presentar el passat mes d’abril. En format paper i electrònic, la memòria està a l’abast del públic a través del web www.fundaciouv.es, donant resposta així als principis de transparència i bon govern de la institució.

  [Llegir més]

 • Presentació de l'exposició 'Antes del Arte' al MACA d'Alacant.

  14/06/19

  L’exposició ‘Antes del Arte. Cinquanta anys després’ itinera al MACA d’Alacant

  L’exposició ‘Antes del Arte. Cinquanta anys després’, produïda per la Fundació General de la Universitat de València, a través de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, ha sigut presentada aquest divendres al Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA), on ha itinerat després de la seua exhibició al Centre Cultural La Nau. La mostra, comissariada per l’arquitecte Santiago Pastor Vila, es podrà visitar fins el pròxim 15 de setembre.

  [Llegir més]

 • Una de les obres d'yturralde de la mostra

  22/02/19

  Geometria, òptica i cinètica es donen cita a la mostra “Antes del Arte – 50 anys després”

  Després de tres mesos front al públic a la Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau, i de la bona acollida per part del públic de “Moments ago. De l’enfern al paradís”, d’Isidre Manils, la Guerricabeitia presenta nou projecte expositiu, ‘Antes del arte – 50 anys després’.

  [Llegir més]

 • 24/10/18

  Isidre Manils. Moments ago: de l'infern al paradís

  Aquesta obra és el catàleg que acompanya la mostra del mateix títol exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València entre el 24 d’octubre de 2018 al 30 de gener de 2019, i que ha estat comissariada per Isidre Manils i Jesús Martínez Clará.

  [Llegir més]

 • D'esquerra a dreta: José Pedro Martínez, Antonio Ariño, Mavi Escamilla i Tomàs Verdú.

  12/06/18

  Una exposició a La Nau ret homenatge a la trajectòria creativa del valencià Joan Verdú

  ‘Joan Verdú. Bonus track’ és el títol de l’últim projecte expositiu produït pel Vicerectorat de Cultura i Esport, i la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València, que pretén ser un homenatge a la trajectòria creativa del pintor valencià recentment desaparegut (Alzira, 1959-Alginet, 2017).

  [Llegir més]

 • 11/06/18

  Joan Verdú Bonus track

  Aquesta obra és el catàleg que acompanya la mostra del mateix títol exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València entre els mesos de juny a setembre de 2018 i que ha estat comissariada per Mavi Escamilla.

  [Llegir més]

 • Els germans Martínez Guerricabeitia.

  24/05/18

  La Universitat i la Biblioteca Valenciana organitzen un homenatge per a clausurar l’exposició sobre la tasca cultural dels germans Martínez Guerricabeitia

  La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València i la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu van organitzar un acte de clausura-homenatge de l’exposició ‘Fidelitats a contracorrent. El món dels Martínez Guerricabeitia’, que va tindre lloc al Monestir de Sant Miquel dels Reis, el passat 23 de maig.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies