Fundació General UVUniversitat de ValènciaCol·lecció Martínez Guerricabeitia Logo del portal

Catàleg de la 14a Biennal Martínez Guerricabeitia

  • 10 de desembre de 2019
Image de la noticia

Igual que en les edicions anteriors, la Biennal aplega sota un lema unificador una selecció d'artistes que, d'una manera o d'una altra, es fan ressò en les seues obres dels problemes i de les crisis socials del nostre temps, que plantegen una mirada socialment crítica, que no exclouen expressar-se ideològicament amb el seu treball. El catàleg de l'14a Biennal Martínez Guerricabeitia “Naufragis” es configura com una reflexió sobre aquest lema.

Un comitè de selecció constituït per cinc crítics i cinc galeristes de prestigi reconegut trien un total de vint peces de vint artistes diferents.

El catàleg reprodueix aquestes obres que, a més a més, van acompanyades de textos crítics que justifiquen la tria d'aquest comitè de selecció. Els textos són a càrrec de Paula Achiaga, Susana de Blas, Ángel Calvo Ulloa, Javier Castro Flórez i Regina Pérez Castillo, entre altres autors. Les galeries que han col•laborat són Galería Artnueve, Galería Espai Tactel, Galería Gema Llamazares, Galería La Gran i Galería Pilar Serra.