Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Jove Logo del portal

  • La Nau Jove

Activitats d'animació del grup

Aquestes activitats estaran circumscrites als moments comuns establerts en el cronograma general.

L’equip d’animació promourà que els i les participants suggerisquen activitats per a l’ocupació del temps lliure i afavorirà les que tinguen un caràcter més participatiu i creatiu (arts plàstiques), amb algunes com ara balls i danses populars, expressió corporal, etc. Inicialment es plantegen, entre altres, les activitats següents: videofòrum, recomanacions literàries, jocs de taula, ambientació dels espais, tallers manuals, mercat de bescanvi, etc. També hi haurà:

  • Una activitat matinal, per a iniciar cada jornada, que tindrà un caràcter motivador i es basarà en dinàmiques de grup i jocs cooperatius o debats socials per a estimular i «activar» els i les participants. Aquestes activitats seran de curta durada.
  • Una assemblea cada divendres, al final de cada setmana, per a avaluació i comentaris, amb independència de les que es puguen fer de manera diària.
  • Juguem en equip. Una nova secció on fomentarem el treball en equip mentre practiquem jocs innovadors.
  • Fem equip. Sessions en què els joves podran construir com a grup dinàmiques que els ajudaran a conèixer els companys i comprendre les diferències d’opinió que ens fan únics a cadascun de nosaltres. 

Juguem en equip Taller arts plàstiques

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies