Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau dels Xiquets i de les Xiquetes Logo del portal

  • Activitat de La Nau de Xiquets i Xiquetes

L'aigua, un regal ple de vida

 

Els éssers humans estem formats majoritàriament d’aigua. Tres quartes parts del nostre planeta són aigua. Aquestes, i moltes altres dades, ens demostren que l’aigua és un element essencial per a la vida.

La presencia o l’absència d’aigua ho determina tot, forma distints ecosistemes i, en conseqüència, paisatges substancialment diferents.

D’altra banda, la qualitat de l’aigua té conseqüències directes en qualsevol  ecosistema, inclòs “l’ecosistema humà”, no només ambientals sinó també socials. Imaginem-nos ara com seria la nostra vida si visquérem en una comunitat on no hi haguera aigua potable. De segur que seria radicalment diferent, segurament pitjor.

En definitiva, l’aigua és el nostre tresor més preat, un regal que ens dona la natura, i com a tal l’hem de gestionar. És fonamental prendre consciència de tot el que l’aigua aporta a les nostres vides, i fer-ne un ús sostenible.

Imatge aigua

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies