Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau dels Xiquets i de les Xiquetes Logo del portal

  • La Nau de Xiquets i Xiquetes

Documentació que cal aportar

Serà imprescindible per a la participació a l’escola la presentació de la documentació requerida en els següents terminis:

  • Persones inscrites al primer torn: del 6 i al 15 de maig
  • Persones inscrites al segon torn: del 16 i al 26 de maig

En cas de no facilitar-se tota la documentació necessària no s’admetrà al/la xiquet/a en l’Escola d´Estiu.

Digitalment:

 

Cal penjar en ENTREU la documentació que acredite la representació del menor, és a dir, fotocòpia del DNI del pare o la mare (ambdós en el cas de separació, divorci o situació anàloga), del DNI del menor, si en té, i del llibre de família (o document equivalent). També és necessària fotocòpia del SIP o de l’assegurança mèdica.

En paper:

 

Una vegada s’ha emplenat el document de matrícula en ENTREU, s’ha de portar dins un sobre tancat (indicant La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes i el campus on s’ha formalitzat la matrícula) la documentació següent:

  • Fitxa mèdica. Si cal, s’ha de lliurar també la fitxa de necessitats específiques i els informes mèdics oportuns.
  • En cas que no hi haja convivència per separació, divorci o per alguna situació anàloga, cal lliurar el justificant de recepció de la matrícula degudament signat pels dos pares, mares, tutors o tutores.
  • La documentació que acredite una representació legal del menor disposada judicialment, d’acolliment temporal, de privació de la pàtria potestat d’un o dels dos progenitors, ordres d’allunyament o situacions similars.
  • Una fotografia actualitzada del xiquet o xiqueta, de tipus carnet, amb el nom a la part posterior.

Molt important: administració de medicaments durant l´horari de l´Escola d´estiu:

És obligatori lliurar el consentiment per a l’administració de medicaments durant l’activitat, seguint el model que està penjat al blog.

Tot això de conformitat amb el que estableix la Resolució de 13 de juny de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dicten instruccions d’atenció sanitària específica en centres educatius per regular l’atenció sanitària a l’alumnat amb problemes de salut crònica en horari escolar, l’atenció a la urgència i l’administració de medicaments.

Per tant, en cas que un xiquet o una xiqueta requerisca l’administració de medicació per malalties cròniques o alguna altra atenció sanitària durant l’activitat, la família o representants legals han de lliurar el consentiment l’administració de medicaments durant l’activitat perquè l’equip de coordinació i/o animació puga subministrar la medicació o una altra atenció sanitària, ateses les indicacions establertes en l’informe de salut del metge o la metgessa. No s’administrarà cap medicació per malalties puntuals.

Forma d´enviament presencial: Tota aquesta documentació ha d’enviar-se per correu intern o correu postal a l’adreça següent:

Fundació General de la Universitat de València:
C/Amadeu de Savoia, 4, 5a planta 
(46010) València

Atenció:

 

El procés de matrícula no acabarà fins que la documentació, es revise i la persona sol·licitant reba un correu de confirmació de la recepció de la documentació. Si el període de matrícula ha acabat i  no has rebut aquest correu, s’ha de trucar al telèfon de contacte 963 531 074, en horari de 9 a 14 hores.

 

*Nota: la coordinació de l’Escola de La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes organitzarà els grups de xiquets o xiquetes tenint en compte estrictament la seua data de naixement. Les sol·licituds de canvi de grup seran ateses quan no generen problemes d’organització interna dels grups i situacions que impliquen xiquets o xiquetes afectats indirectament pels canvis sol·licitats.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies