Fundació GeneralUniversitat de ValènciaPatrimoni Cultural Logo del portal

Llista de Vídeos

La Nau ha acollit un Congrés Internacional sobre el patrimoni musical i cultural de la Corona d’Aragó, l’objectiu principal del qual és traçar l’estat de la recerca i la transferència del coneixement del camp específicament musical que es té del període. Entre altres activitats, el grup Capella de Ministrers ha ofert un concert sobre textos de Pastrana en la Capella de la Sapiència.

La sessió plenària del Tribunal de les Aigües s’ha tornat una tradició molt reconeguda a la nostra ciutat, un acte amb la funció de dirimir els conflictes d’aigua entre els agricultors que pertanyen a les Comunitats de Regants de les sèquies. A més, des de 2009 és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. En aquest acte, ha entregat la Brusa d'Honor a la Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.

La Universitat de València s'ha sumat per primera vegada a les Jornades Europees de Patrimoni per tal de donar a conèixer la riquesa de les col·leccions de la institució. L'acte s'ha celebrat a l'Aula Magna de La Nau, i ha estat coordinat per l'Aula de Patrimoni i del Vicerectorat de Cultura i Esport.

El Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València ha incorporat noves obres pertanyents al patrimoni bibliogràfic valencià. Són dues peces amb un gran valor per a la cultura valenciana, que representen el segle d’or de la nostra literatura, i estaran disponibles per a tot aquell que vulga consultar-les.

El passat 28 de març es va formalitzar la donació de cinc obres dels artistes contemporanis Artur Heras, José Maria Yturralde i Rafael Armengol a la Universitat de València en un acte celebrat a la Sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau.