Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'activitats

La Fundació General, d’acord amb els seus Estatuts, té com a missió fonamental cooperar en el compliment dels fins de la Universitat de València. Aquesta és una tasca que realitza mitjançant l’encomana de gestió de la Universitat a través de tres grans àrees d’actuació: Cultura i Formació, Serveis Universitaris, Solidaritat i dels seus serveis generals.

L’experiència i el coneixement de l’entorn sociocultural, formatiu i docent, així com de l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament, proporcionen a la Fundació General les eines necessàries per a configurar-se com a un pont, entre la Universitat de València i la societat, de transferència, divulgació, difusió, democratització cultural, formació i solidaritat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies