Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Josep Vicent Boira pronuncia a Gandia una conferència sobre el corredor mediterrani

  • UVGandia
  • 17 d’octubre de 2019
Josep Vicent Boira

La conferència es va celebrar el dijous 17 d'octubre a les 20h a l'edifici de Foment de Gandia en el marc de l'Espai d'Economia. Boira, que actualment és comissariat del govern espanyol per al Corredor Mediterrani, va estar acompanyat a la taula per el Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, i el conseller delegat de l’empresa E.Giner, Vicent Giner.

"El corredor mediterrani: una infraestructura cabdal, el tren que La Safor no pot perdre" és el títol de la conferència que va pronunciar Josep Vicent Boira el passat dijous 17 d'octubre a Gandia en la que va ser la primera cita de l’Espai d’Economia d’aquest curs. L’acte va estar presentat per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i moderat pel president del Cercle d’Economia de La Safor, Ramón Soler. La cita, com és habitual, es va celebrar a Foment (C/Sant Francesc de Borja, 56) i va reunir una bona mostra del sector empresarial i polític de la capital de La Safor.

A més, coincidint amb aquesta cita el Centre de Gandia de la Universitat de València acull a l’edifici de Tossal una petita exposició sobre l’eix mediterrani. La mostra, situada a la planta baixa, pretén mostrar la importància de l’eix mediterrani en la comunicació de persones i distribució de mercaderies des de l’antiguitat. A més, incideix en la reivindicació valenciana de comptar amb un corredor ferroviari mediterrani. L'exposició es podrà visitar fins el 15 de novembre.

L'Espai d'Economia és un fòrum de debat organitzat pel Cercle d'Economia de La Safor, Euram Safor, Levante EMV, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica, UVGandia i la Federació d'Associacions d'Empresaris de La Safor que tracta d'analitzar, almenys una vegada al mes,  temes d'especial interés per al teixit empresarial de la comarca de la mà de professionals i especialistes en cada sector. Aquesta és, doncs, la primera cita d'aquest curs acadèmic 2019/2020