Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

L'Espai d'Economia reflexiona sobre la implantació de la taxa turística al País Valencià

  • UVGandia
  • 28 de gener de 2020
Ramón Soler, Vicent Mascarell, Helena Àvila i Asensi Descalç a la sessió

El professor d'economia aplicada, Asensi Descalç, va participar ahiri dijous 30 de gener en una nova sessió de l'Espai d'Economia de Gandia que porta per títol: "Tributació, economia i sostenibilitat: reflexió a la implantació de la taxa turística al País Valencià".

L'Espai d'Economia rva reflexionar sobre la conveniència o no d'aplicar un impost sobre les pernoctacions turístiques. Fou ahir de vesprada a les 20 hores en els salons de Foment d'Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia, al carrer Sant Francesc de Borja número 56. En el debat van participar el regidor de Turisme i Platges de l'ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell; Helena Àvila de la Fundació Nexe i el professor Asensi Descalç del departament d'Economia aplicada de la Universitat de València. El debat va estar moderat pel president del Cerce d'Economia de la Safor, Ramón Soler.

Sota el títol "Tributació, economia i sostenibilitat: reflexió a la implantació de la taxa turística al País Valencià", la sessió va pretendre plantejar els pros i els contres de l'establiment de la taxa turística així com detallar com s'hauria d'aplicar l'impost i les implicacions que tindria tant per al sector turístic com econòmic del nostre territori.

L'Espai d'Economia és un fòrum de debat organitzat pel Cercle d'Economia de La Safor, Euram Safor, Levante EMV, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica, UVGandia i la Federació d'Associacions d'Empresaris de La Safor que tracta d'analitzar, almenys una vegada al mes,  temes d'especial interés per al teixit empresarial de la comarca de la mà de professionals i especialistes en cada sector. Aquesta és, doncs, la primera cita d'aquest 2020.