Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

UVocupació llança en col·laboració amb el banc Santander el programa CAPACITAS per a la inserció laboral de persones amb discapacitat

  • UVocupació
  • 17 de febrer de 2020
Programa CAPACITAS
Programa CAPACITAS

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, ha posat en marxa el programa universitari CAPACITAS. Amb la col·laboració del banc Santander, el seu objectiu és millorar la inserció professional de persones amb discapacitat.

El projecte està dirigit a l’estudiantat i a les persones titulades que compten amb un certificat de discapacitat major o igual al 33%. Les persones participants comptaran amb activitats de millora de la seua ocupabilitat, coaching i sessions de formació per a crear i potenciar la seua marca personal. A més, CAPACITAS facilitarà el contacte directe dels ocupadors amb els participants a través del networking organitzacional.

Per a participar és necessari registrar-se en el portal d'ocupació d’UVocupació i sol·licitar cita d'orientació laboral telefonant al 96 162 59 01 o enviant un correu electrònic a capacitas@uv.es, indicant que la cita és per al programa CAPACITAS.

Cal destacar que UVocupació, inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València, compta a més amb un servei especialitzat en la inserció laboral de les persones amb discapacitat. A més, es tracta d’un servei de la Universitat de València, la institució acadèmica espanyola de caràcter presencial amb major estudiantat amb discapacitat matriculat, segons la Guia d’Atenció a la Discapacitat en la universitat de la Fundació Universia.

Llista d'enllaços: