Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

UVocupació facilita que l’estudiantat complete les seues pràctiques curriculars a través d’accions formatives relacionades amb la inserció laboral

  • UVocupació
  • 4 de maig de 2020
UVocupació facilita que l’estudiantat complete les seues pràctiques curriculars a través d’accions formatives
UVocupació facilita que l’estudiantat complete les seues pràctiques curriculars a través d’accions formatives

El vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius ha elaborat un catàleg de cursos i conferències formatives que es posaran a la disposició de l’estudiantat per a donar resposta a la situació generada per l’estat d’alarma per la COVID-19, que ha impossibilitat que un gran nombre de persones finalitzaren les seues pràctiques curriculars.

Per a això, a partir de hui estaran disponibles en aula virtual un conjunt d’accions formatives i ‘webinars’ relacionades amb el desenvolupament i l’adquisició de competències transversals rellevants per a la inserció professional.

Els cursos que ofereix UVocupació, el servei d’ocupació de la Universitat de València, són els següents: “Comunicació efectiva”, “Passos per a la teua inserció professional”, “L’èxit d’emprendre”, “LinkedIn: la xarxa professional per a la cerca d’ocupació” i “Per a qui treballaràs i com et contractaran?”

També s'ofereixen sessions d’orientació col·lectiva en format ‘webinar’: “Processos de selecció”, “Eines eficaces en la cerca d’ocupació” i “Competències valorades per les empreses”.

Cada coordinador o tutor de pràctiques comunicarà a l’estudiantat el nombre mínim de cursos o sessions d’orientació que han de realitzar per a completar els crèdits necessaris per a avaluar les seues pràctiques.

Els cursos constaran de continguts presentats en format Powerpoint, vídeos, exercicis i/o qüestionaris online. Aquests es corregiran automàticament i el tutor acadèmic tindrà informació de la qualificació obtinguda per l’estudiant. Els exercicis addicionals que es proposen en cada curs es pujaran a l’aula virtual com a tasca i el mateix tutor els qualificarà.

Les sessions d'orientació col·lectiva s’impartiran en directe (‘webinars’) amb debat posterior per part dels participants i, una vegada realitzat, l’estudiant haurà de realitzar un resum de la sessió per a la seua posterior avaluació.

Llista d'enllaços: