Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

L'Aula de Música recupera els Concerts de Tardor amb una desena d’espectacles

  • Fundació General UV
  • 17 de novembre de 2020
Un violoncel.
Un violoncel.

Amb una desena de concerts, l'Aula de Música de la Universitat de València ha recuperat, des del passat 21 d'octubre, la seua programació habitual de la temporada de tardor que, per la situació sanitària actual, enguany té lloc a dues seus: la Capella de la Sapiència de La Nau, que acull el cicle ‘Música a la Capella’ cada dimecres, i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

L’entrada a tots els actes musicals és gratuïta amb invitació que cal reservar a partir de 48 hores abans del dia del concert a través de l’aplicació https://events.fundacio.es/o/40. Tots els concerts comencen a les 19 hores, excepte el de cloenda amb Elan Quintet al Botànic, el 13 de desembre, que serà a les 12 hores.

El cicle de la Capella de la Sapiència va inaugurar la temporada amb ‘L’Ampastratta’, a càrrec d’Early Music Ensemble, agrupació formada per sis membres que interpretà el programa ‘Silva de Sirenas’ de música barroca, amb obres de Marini, Frescobaldi i Bataillé, entre d’altres autors.

El repertori dels concerts programats torna a ser molt variat i compta amb diverses col·laboracions com ara la de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, el passat 4 de novembre, a la Capella de la Sapiència, a càrrec d’un trio format únicament per dones. D’altra banda, el concert programat el 2 de desembre també a la Capella s'ha traslladat a dimarts dia 1 i es realitzarà en col·laboració amb el programa ‘#desembreeuropeu2020’ de la UV. En aquesta funció, Joan Alós, Lucas Cubel i Miguel Torner interpretaran les ‘Sonates per a piano’ de Beethoven.

Els Concerts de Tardor són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.

Llista d'enllaços: