Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Les ofertes de treball de la UV i les beques, ara de manera més ràpida en les xarxes socials

  • Fundació General UV
  • 2 de desembre de 2020
 

Totes les ofertes d'ocupació actives en el programa Infocupa't ara! es publiquen tots els dimecres a través del compte de Twitter i en stories d'Instagram del perfil d'UVocupació. Les beques i ajudes a l'estudiantat de la Universitat s'anuncien els divendres. Aquest canvi permet accedir a les oportunitats laborals d'una forma més fàcil i ràpida.

El programa Infocupa't ara!, un dels serveis que ofereix UVocupació, ha renovat la manera de difondre les seues ofertes d'ocupació. Encara que es manté la seua periodicitat setmanal de comunicació tots els dimecres, la promoció de les places de treball es fa a través del compte de Twitter (@UVocupacio) i en stories d'Instagram (@uvocupacio). Es pot fer un seguiment de totes les publicacions mitjançant el hashtag #ofertesUV. Així mateix, en Instagram queden guardades en stories destacades per a poder ser revisades quantes vegades es desitge i en tot moment.

D'altra banda, per tal de continuar facilitant a l'estudiantat la cerca de recursos, els divendres serà el dia quan es publiquen les beques i ajudes públiques o privades de les quals pot gaudir l'alumnat de la Universitat. Amb el hashtag #Beques es podrà seguir totes les publicacions al respecte. 

L'objectiu del programa Infocupa't ara! és ajudar en la inserció laboral a tots l'estudiantat i titulats de la Universitat de València o d'altres institucions universitàries. Amb la finalitat de brindar la informació de manera clara i més a l'abast dels alumnes, les oportunitats d'ocupació actives en el portal www.uv.es/bolsadetrabajo es comparteixen adaptades a les diferents plataformes. A més, estan separades en les àrees corresponents a les diferents branques de la UV: arquitectura i enginyeria, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques, ciències de la salut, i ciències.