Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació de Geografia i Història presentarà noves eixides professionals adaptades a la realitat actual

  • Fundació General UV
  • 22 de febrer de 2021
Imatge gràfica del Fòrum de Geografia i Història.
Imatge gràfica del Fòrum de Geografia i Història.

La trobada virtual serà dijous pròxim, 25 de febrer, i participaran prop de 20 empreses i entitats. Comptarà amb un rellevant programa d'actualitat i amb ponents especialitzats en les àrees de treball a Espanya i l'estranger.

El Fòrum virtual d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València se celebrarà dijous pròxim, 25 de febrer, amb diverses activitats impartides per referents del sector i dirigides tant a estudiants de grau com de màster, a través d'una landing page específica.

La nova edició de l'esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història, cerca d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs diplomats i egressades d'aquest centre amb un interessant programa. Inserits en un panorama d'incertesa i canvis constants producte de la crisi per la COVID-19, els especialistes en la matèria presentaran a l'alumnat clàssiques i noves eixides professionals. Per tant, aquesta trobada serà una oportunitat per a obtindre el màxim partit d'informació del món laboral.

Des de les 09.30 fins a les 14.00 hores al voltant de 20 empreses i entitats prendran contacte directe amb l'estudiantat i les persones titulades en aquest àmbit acadèmic. La jornada començarà amb la tradicional inauguració del fòrum, a càrrec de representants del centre i de la Universitat de València. 

Després, es donarà pas a la conferència inicial que abordarà rellevants temes de la situació actual, titulada: "Claus per a adaptar-se a un món en constant canvi i incertesa”. La sessió serà presentada pel vicedegà de Cultura i Participació estudiantil, Emilio Iranzo, i estarà a càrrec de Jimmy Pons, cofundador de Roundcubers.com i creador del concepte Mindfulness Executiu.

L'esdeveniment continuarà durant tot el matí amb diverses taules redones dedicades a les eixides professionals a Espanya i a l'estranger i a l'emprenedoria. A partir de les 10.45 i fins a les 12.00 hores els ponents seran moderats per Mª Luisa Vázquez d'Ágredos Pascual, vicedegana de Qualitat, Innovació Educativa i Relacions Internacionals. Les intervencions es posaran en marxa de la mà de Pablo González Tornel (director del Museu de Belles arts Sant Pius V), Carles d'Andrés Ruiz (geògraf dedicat a les energies renovables) i la professora de la UN, Diana Carrió Invernizzi.

Després serà el torn de la visita als estands de les organitzacions, on els assistents podran accedir a la sala d'atenció en línia de cada entitat, conversar amb els representants de les empreses i conéixer les seues oportunitats laborals. Aquest bloc durarà fins a les 13.30 hores, per a donar pas a l'últim ítem del programa, i no per això menys important: el reconeixement a les empreses i networking entre entitats. L'activitat està pensada per als responsables i professionals de les companyies, que tindran una sala exclusiva per a intercanviar idees.

L'equip d'UVempleo estarà disponible durant tota la jornada per a oferir assessorament professional quant a les candidatures dels participants abans d'entrar en contacte amb les empreses; informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum; suport per a traure el màxim partit al networking; un servei personalitzat d'orientació en temps real en aquells casos en què es detecte la necessitat; i informació sobre aspectes rellevants entorn de la inserció de la persona candidata.

Entitats participants:

COLEGIO OFICIAL DE BIBLIOTECARIOS Y DOCUMENTALISTAS DE LA CV

COLEGIO OFICIAL DE DOCTORES Y LICENCIADOS EN FILOSOFIA Y LETRAS Y EN CIENCIAS DE VALENCIA Y CASTELLON

Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians

DISSERTAS 

GALIPAT SERVIZOS CULTURAIS

CULTURAMA

GALERIA PUNTO

INSERTA (FUNDACIÓN ONCE)

ARQUEOLOGIA I PATRIMONI

CATEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL

JOB TRUST

ED

Javier Saura Gargallo, archivero

UVEmpren

Europe Direct

ADEIT

FUNDACION VALENCIA ACTIVA PACTO POR EL EMPLEO

CENTRE IDIOMES 

Labor