Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La Nau Menuda i La Nau Jove tornen al 2021 amb la celebració del 25 aniversari

  • Fundació General UV
  • 28 d’abril de 2021
La Nau Menuda
La Nau Menuda

La Nau Menuda serà el nom de la fins ara coneguda La Nau dels Xiquets i les Xiquetes. Junt amb La Nau Jove, està previst que l'Escola d'Estiu de la Universitat de València reprenga la seua activitat el pròxim mes de juliol, respectant totes les mesures i protocols establertes per les autoritats sanitàries en l'àmbit de les activitats d'oci educatiu.

Del 5 al 30 de juliol està previst que se celebre de nou l'Escola d'Estiu de la Universitat de València, sempre que la situació sanitària per la pandèmia actual així ho permeta. Després de la suspensió l’any passat per la COVID-19, enguany l’activitat es reprèn amb la novetat del canvi de nom de La Nau dels Xiquets i les Xiquetes a La Nau Menuda.

Aquest canvi de nom s’emmarca dins del 25 aniversari del projecte de La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes, celebració que va quedar suspesa al no poder realitzar-se l’edició del 2020. Per aquest motiu, se repren enguany aquesta commemoració amb el fil conductor ‘25 Naus de Xiquets i Xiquetes’.

Amb motiu de la crisi sanitària i la necessitat d’adaptar-se a la nova situació i a les mesures sanitàries, l’Escola d’Estiu de la UV ha realitzat alguns canvis en la present edició. Així, l’edat mínima per a poder participar augmenta dels 5 als 6 anys (nascuts en 2014) i se suspèn l’estança en l'alberg de La Nau Jove. Per a informar-se de totes les modificacions actuals, pots consultar-les ací.

La Nau Menuda se celebrarà als Campus de Tarongers, al de Blasco Ibáñez i al de Burjassot-Paterna, mentre que com ve sent habitual, La Nau Jove realitzarà les seues activitats principalment a l’Aulari Oest del Campus de Tarongers.

Respecte a la matriculació, el primer torn es realitzarà del 5 al 16 de maig per a la comunitat universitària de la UV. Per al personal sense cap vinculació amb la Universitat, el segon torn serà del 17 al 26 de maig. Les matriculacions per a La Nau Menuda i La Nau Jove i per al menjador de Nau Menuda i el menjador de La Nau Jove ja romanen oberts. 

El projecte de La Nau Menuda s'ha consolidat al llarg del temps com un entorn d’oci educatiu on s’adapten les activitats a les diferents maneres d’aprendre, de ser i de relacionar-se dels participants. Un espai màgic on es fomenta l’educació per la pau, el respecte pel medi ambient, la solidaritat i la diversitat, dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).