Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Alumni UV organitza una visita guiada al Jardí Botànic i un taller de Cosmètica Vegetal

  • Fundació General UV
  • 19 de maig de 2021
Un moment de la visita d'Alumni UV al Jardí Botànic de la Universitat de València.
Un moment de la visita d'Alumni UV al Jardí Botànic de la Universitat de València.

La visita guiada al Jardí Botànic i el taller de Cosmètica Natural s’engloben dins de l'acord entre Alumni UV i el Jardí Botànic de la Universitat de València per a la realització d’activitats per als membres del col·lectiu d'Alumni UV i el públic en general.

L’activitat presencial va tindre lloc el passat 18 de maig i arrancà amb el taller de Cosmètica Vegetal, on els participants van aprendre a preparar diferents productes com ungüents, tintures, sabons o xampús a partir de plantes. A més, es mostrà les propietats de les plantes medicinals i altres elements naturals com la cera d'abelles o la mel, alhora que es va aprofundir en conceptes com ara PH, principis actius com ara la saponina, els olis essencials, etcètera.

Posteriorment, tècnics del Jardí Botànic realitzaren una visita guiada on s’explicaren algunes de les singularitats i diferències d’aquest espai universitari únic.

Les activitats de l’acord entre Alumni UV i el Jardí Botànic tindran un caràcter trimestral i oferiran preus especials per als membres del col·lectiu Alumni UV. Aquestes accions tenen com a objectiu donar a conéixer el Jardí Botànic i popularitzar el món vegetal, fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com també el seu ús sostenible.