Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

L’Escola d’Estiu de la Universitat obri el període de matrícula en La Nau Menuda i La Nau Jove

  • Fundació General UV
  • 11 de maig de 2022
Activitat multiaventura de l'escola d'estiu de la Universitat en 2021. Foto: Miguel Lorenzo.
Activitat multiaventura de l'escola d'estiu de la Universitat en 2021. Foto: Miguel Lorenzo.

La Universitat de València, a través de la Fundació General, ha obert aquest dimecres, dia 11, el període d’inscripció en l’Escola d’Estiu La Nau Menuda i La Nau Jove amb termini fins el pròxim 29 de maig. Tindran prioritat per a accedir a aquest servei les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat) i del col·lectiu Alumni UV, així com les persones participants en anteriors edicions. També s’hi podran acollir infants sense vinculació amb la Universitat tenint en compte la limitació de places.

La Nau Menuda és un programa d’oci educatiu per a alumnat de primària (nascuts entre el 2010 i el 2015) i, com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Enguany, del 4 al 29 de juliol, els esports tradicionals valencians i d’arreu del món centraran les nombroses activitats lúdiques i formatives previstes amb la finalitat de recórrer les diferents cultures, des de la pròpia fins a aquelles d’altres continents que han influït en la nostra aportant riquesa i diversitat.

Així, la pilota valenciana adquirirà un paper rellevant en l’edició del 2022, però també les pràctiques esportives d’uns altres països com són el tamborí (joc de pilota italià) o el lacrosse (esport universitari nord-americà).

La Nau Menuda compta enguany amb una oferta de 270 places distribuïdes de la manera següent: 90 al Campus dels Tarongers, amb seu a l’Aulari Oest; 90 al Campus de Blasco Ibáñez (amb seu a la Facultat d’Infermeria i Podologia); i 90 al Campus de Burjassot-Paterna (a la Facultat de Ciències Matemàtiques).

D’altra banda, La Nau Jove, adreçada a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2006 i 2009) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu, una proposta entre la formació i la diversió. Se n’ofereixen 100 places.

En 2022, tornaran a l’Escola d’Estiu les excursions, els tallers culturals, esports en anglés, les visites a diferents espais de la Universitat, les activitats de grup, TIC, aprenentatge entre iguals i bany a la platja. A La Nau Menuda, hi haurà a més ludoteca i animació lectora, i a La Nau Jove es realitzarà una estada en un alberg.

En ambdós casos, la inscripció, que es realitza mitjançant la Seu Electrònica UV, estarà oberta de l’11 al 22 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària, els xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors i el col·lectiu Alumni UV. Els Alumni hauran d’acreditar la seua inscripció en el col·lectiu abans del 31 de juliol de l’any anterior per tal d’accedir al primer torn d’inscripció i a la reducció del preu. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 23 al 29 de maig.

Matricula’t en La Nau Menuda ací
Matricula’t en La Nau Jove ací