Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

El programa universitari La Nau Gran torna a Gandia en el curs 2022-2023

  • Fundació General UV
  • 17 de maig de 2022
Imatge arxiu Nau Gran Gandia
Imatge arxiu La Nau Gran Gandia

La universitat per a persones majors de 50 anys torna a Gandia dins del programa La Nau Gran de la Universitat de València en el curs 2022-2023. El període d’inscripció ja està obert i el sorteig de places se celebrarà el pròxim 9 de setembre.

Des del pròxim curs, Unimajors passarà a ser La Nau Gran Gandia, una adaptació al programa per a gent major de la Universitat de València que, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, pretén optimitzar recursos i qualitat educativa amb l’objectiu d’assolir la plena excel·lència acadèmica.

La Nau Gran Gandia està adreçada a l’alumnat de 50 anys o més, procedent de la comarca de la Safor així com dels territoris veïns, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura; i s’impartirà al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València. Des d’aquest dimarts, 17 de maig, i fins el 30 de juny estarà oberta la preinscripció telemàtica per als alumnes de primer curs.

La Nau Gran s’implantà a Gandia el curs 2007-2008 mitjançant un itinerari d’Humanitats i Ciències Socials. En el curs 2022-2023, el programa universitari contempla aquest mateix itinerari que composen quatre assignatures troncals per curs: primer, amb Música, Salut, Història de l’Art i Arqueologia; Dret, Filosofia, Sociologia i Patrimoni, en segon; Història, Psicologia I, Economia i Literatura I, en tercer; Psicologia II, Món Actual, Ciència Política i Literatura II, en quart; i Cinema, Unió Europea, Ètica i Economia, i Art València, en cinqué.

Quant a les optatives, l’alumnat pot triar-ne entre una àmplia oferta acadèmica d’assignatures relacionades amb la cultura, l’art, el patrimoni, la història, les llengües, la literatura i l’exercici físic.

La inscripció a La Nau Gran Gandia es realitzarà emplenant aquest formulari. Les places per al primer curs són limitades i el sorteig es farà el dia 9 de setembre de 2022 (divendres), a les 12 hores. L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat, ja que no es necessiten estudis previs.

Les persones que es queden sense plaça podran realitzar el curs ‘Espera activa: música i arqueologia’, que els assegura l’accés el curs acadèmic següent.