Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

El curs 'Objectiu: la teua inserció professional' renova la bona acollida entre l'estudiantat de la UV

  • Fundació General UV
  • 3 d’agost de 2022
Image de la noticia

Quasi 2.000 alumnes i alumnes de l'últim curs de grau de 32 titulacions de la Universitat de València (UV) han realitzat el curs 'Objectiu: la teua inserció professional', que el servei d'ocupació de la Universitat, UVocupació, ofereix anualment als centres i que està associat a l'assignatura de pràctiques externes.

El curs 'Objectiu: la teua inserció professional' pretén familiaritzar a l'estudiantat que està realitzant les seues pràctiques curriculars amb les principals competències que valoraren en les empreses i organitzacions i amb les eines i tècniques de cerca d'ocupació més noves.

Un total de 1.984 estudiants han dut a terme la formació, dels quals 305 van respondre a l'enquesta de qualitat sobre el curs. Així, 72.46% dels enquestats van valorar el curs com a útil o molt útil i un 83.21% van respondre que recomanaria aquest curs a altres alumnes.

UVocupació continuarà oferint aquesta acció formativa durant el curs acadèmic 2022-2023 com un recurs més de l'oferta formativa del servei d'ocupació de la UV per a contribuir a facilitar la capacitació, adequada gestió i desenvolupament de la carrera professional dels egressats i egressades de la Universitat de València.