Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La nova temporada del Fòrum d’Ocupació acostarà 300 empreses a la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 10 de gener de 2023
El Fòrum de Ciències 21-22 al Campus de Burjassot.
El Fòrum de Ciències 21-22 al Campus de Burjassot.

La nova temporada del Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València, que es desenvolupa en el curs 2022-2023, reunirà a 17 centres i facultats, i vora 300 empreses. Organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, es reprendrà aquest segon quadrimestre a la Facultat de Ciències Socials (Campus dels Tarongers).

Amb la finalitat de promoure l’ocupació de qualitat i oferir una ocasió única de posar en contacte directe amb les empreses a estudiantat i persones titulades de la Universitat de València que busquen una oportunitat professional, el Fòrum es configura com a un esdeveniment de caire presencial on, a través de xarrades, tallers i taules redones, empreses i entitats donen a conéixer les seues organitzacions i informen dels perfils demandats pel mercat laboral.

El Fòrum és un espai que, en col·laboració amb els diferents centres universitaris, respon a una organització especialitzada per sectors professionals abastant així empreses i entitats de l’ensenyament, l’educació, la recerca científica i tècnica, la sanitat, l’advocacia, juridicoadministratives, tecnològiques, la medicina esportiva i la fisioteràpia, la comunicació, etcètera.

El curs passat, el Fòrum de la Universitat de València va atraure l’interés de vora 300 organitzacions empresarials i entitats socials, públiques i privades, celebrant-se a 17 facultats i escoles amb una oferta de 260 llocs de treball, i va rebre la visita de prop de 2.300 estudiantes i estudiants (xifra de les persones registrades en les diferents jornades).

Enguany, es preveu una acollida similar, sinó major, que arrancà a la Facultat de Magisteri el passat 18 d’octubre. A aquest li va seguir el Fòrum de Farmàcia el 2 de novembre; i ja en el segon quadrimestre se celebraran els encontres a Ciències Socials el 30 de gener; a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport l’1 de febrer; a Blasco Ibáñez el Fòrum de Ciències de la Salut el 10 de febrer; a Dret el 15 de febrer; a Geografia i Història el 23 de febrer; a Filosofia i Ciències de l’Educació el 28 de febrer; a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el 23 de març; al Campus de Burjassot-Paterna el Fòrum de Ciències el 30 de març; i a l’ETSE el 27 d’abril.

Les persones interessades a participar-hi trobaran tota la informació en la pàgina web del Fòrum: http://www.uv.es/forodempleo

Llista d'enllaços: