Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

UVocupació acosta la funció pública a l’estudiantat amb una jornada sobre ocupació en l’Administració

  • UVocupació
  • 5 de març de 2019
Estudiants a classe

En la seua aposta per fomentar l'ocupabilitat de l'estudiantat i la seua inserció professional, la Universitat de València, a través del seu servei d'ocupació UVocupació, i la Direcció General de la Funció Pública organitzen dilluns que ve, dia 11 de març, unes jornades sobre “Oportunitats de l'ocupació pública”.

Sota el títol “Les oportunitats de l'ocupació pública” la Sala Tomás Villarroya de la Facultat de Dret acollirà dilluns 11 de març, a partir de les 12 hores, diverses xarrades de joves graduats i titulats que recentment han aprovat algun procés de selecció pública i que compartiran experiències i el seu coneixement sobre el funcionament de l'administració i l'Estat amb la comunitat universitària.

El principal objectiu d'aquesta trobada és donar a conéixer a egressats i egressades les possibilitats de futur que ofereix l'ocupació pública al final dels seus estudis universitaris.

Les jornades, que se celebraran també en altres punts del territori nacional com Madrid o Granada, portaran fins a la Universitat el testimoni i l'experiència de joves funcionaris públics al mateix temps que servirà per a atraure talent a l'Administració General de l'Estat. És una oportunitat per a conéixer de primera mà el treball en l'administració, així com crear una imatge realista, diversa i atractiva dels empleats i empleades públics.

Intervindran Pedro Gutiérrez Crespo, membre del Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat; Ana San Andrés Serrano, del Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració General de l'Estat; i Mª Vicenta Boquer Granell, Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat. El degà de la Facultat de Dret, Javier Palao, participarà també en la jornada.

Donada la complexitat i grandària del cos funcionarial de l'Administració General de l'Estat els ponents detallaran el funcionament dels processos selectius (quantitat de proves, tipus, etc.), principals cossos i possibilitats en la pròxima convocatòria.Una vegada finalitzat el relat de les experiències personals s’obrirà el torn de preguntes i un coloqui amb els ponents. 

Les persones interessades en asistir poden fer-ho inscribint-se al següent enllaç: