Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Dolors Corella
El gust de l'alimentació saludable i sostenible

Conferència pronunciada per Dolors Corella, catedràtica de medicina preventiva i salut pública de la Universitat de València.

Aquest conferència pertany al primer bloc de la programació de la 37UEG dedicat a les persones. En aquest bloc es posarà el focus en els objectius de l'1 al 5.

Dins el marc dels objectius de desenvolupament sostenible, cada dia és més evident l'estreta relació entre la salut de les persones i la del planeta. En aquesta conferència, Dolors Corella presentarà la relació entre l'alimentació i la salut en general, així com de manera específica amb l'obesitat, les malalties cardiovasculars, altres malalties cròniques i també la seva rellevància en malalties infeccioses.

 

Data 20 de juliol de 2020 de 18:00 a 19:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Web de la Universitat d'Estiu de Gandia

 
Organitza

Universitat de València

Centre Internacional de Gandia.

 

Contacta uvgandia@uv.es

 
Més informació