Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Zabulonda Mwin Elysee [Sèrie Microcrèdits]. Isabel Muñoz. Tintes pigmentades sobre paper EPSON Traditional, 120x120cm.
Exposició 'Dones del Congo. El camí cap a l'esperança'. Isabel Muñoz

El Centre Cultural La Nau, la Fundació General de la Universitat de València-Col·lecció Martínez Guerricabeitia i la Fundació Mainel organitzen aquesta exposició de la fotògrafa Isabel Muñoz, en col·laboració amb Casa Àfrica. La inauguració està prevista dijous 1 d'octubre a les 19 hores.

El projecte fotogràfic, que recupera la Fundació Mainel en el seu trenté aniversari, va nàixer de la cooperació entre Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia 2016, i la periodista congolesa Caddy Adzuba, Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2014.

L'exposició es va inaugurar l'any 2015 a la seu de l'Institut Francés a Kinshasa, amb el suport de l'Ambaixada d'Espanya a la República Democràtica del Congo, i ara arriba a la Universitat de València dins de la línia de treball 'Trobades amb la col·lecció' de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la UV.

Es tracta d'una exposició que pretén mostrar l'esperança de les congoleses que han superat la violència sexual a la què s'han vist sotmeses, especialment a la zona oriental del país centreafricà, considerada per les Nacions Unides un dels pitjors llocs del món per a nàixer dona.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 2 d’octubre de 2020 a 10 de gener de 2021. Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 19:00.
  • De 2 d’octubre de 2020 a 10 de gener de 2021. Diumenge de 10:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Sala Martínez Guerricabeitia. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València / Fundació Mainel / Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València / Producció de Casa Àfrica / Amb la col·laboració de Heineken España i Coca-Cola.

https://www.uv.es/fundacio-general-collecio-martinez-guerricabeitia/ca/col-leccio-martinez-guerricabeitia.html

 

Contacta cmg.fguv@uv.es

 
Més informació