Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Fotografia d'un mural
Atemps-10i9

L'exposició 'Atemps-10i9' recorre la pandèmia a través de l'art urbà.

La mostra inclou entrevistes d'artistes com a J. Warx, Clara Muñoz i la Nena Wapa Wapa.

'Atemps-10i9' és una obra transmèdia que narra com artistes, fotògrafes o muralistes van viure i van experimentar la pandèmia a la ciutat de València. L'exposició es compon de formats diversos com una fotocartografia que localitza els grafits al·lusius a la covid-19 a tres barris de la ciutat, un viatge al passat a través d'àudios, ambients i músiques per a tornar als mesos de confinament, i els testimoniatges d'artistes en vídeo que relaten com la seua quotidianitat va ser trastocada. 

La presentació de l'obra es farà divendres 1 d'octubre de 2021, a les 19.00 h, a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau. L'exposició és d'accés lliure i es podrà visitar durant un mes al Deambulatori del Claustre. 

'Atemps-10i9' és també una experiència digital: el públic podrà col·laborar a localitzar  grafits en un mapa a través de Google Maps o enviar els seus àudios i imatges amb l’etiqueta del projecte a xarxes socials. Enviem un missatge des d'avui, quan la pandèmia encara persisteix, cap al demà. Quan la realitat torne a transformar-se, no oblidarem el que hem viscut, com ens ha canviat, i que davant la naturalesa tots som iguals, compartim la mateixa fragilitat com a espècie humana, així com la capacitat de resiliència. 

Equip Atemps-10i9

Angela Jurado Buch - Ana Escario - Aina Piera Tur - Sara Barber García.

Confirmació d'assitència: https://go.uv.es/4XOckWa

 

Període de l'esdevenimentd' 1 d’octubre de 2021 a 30 d’octubre de 2021. Tots els dies de 09:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Org: Vicerectorat de Cultura i Esport

Col: Fundación Antonia Mir. Fundació Per Amor a l’Art.

 

Contacta acticult@uv.es