Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Foto de Sole Giménez
Sole Giménez

Serenates 2022

Mujeres de música

Sole Giménez

Sole Giménez, compositora de cançons tan populars com “Alma de blues”, “Cómo hemos cambiado” o “Mi pequeño tesoro” reivindica el paper de la dona compositora, tan poc conegut i valorat. Per elles, per les dones autores, Sole pren la paraula per a nomenar-les i donar-les llum i visibilitat, cantant i donant una nova vida a les seues obres. 

Mujeres de música és un projecte reivindicatiu que ve a nomenar moltes de les dones creadores que es van obrir pas en el difícil camí de la música i altres tantes que anys després van agafar el testimoni per a anar ampliant el marge per a la música feta per dones.

És un projecte que abasta dos discos i una gira en els que sonen cançons de diferents èpoques, països i estils però amb un mateix nexe comú: el de la dona creadora, el talent femení, històricament injuriat fins i tot silenciat però que amb l'esdevenir del temps está ocupant per fi l'espai merescut.

Localitats no numerades. Aforament limitat

Venda anticipada d'entrades (PVP 3€) en: http://www.latenda.es/entrades

 

Data 2 de juliol de 2022 de 22:00 a 23:59. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació