Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La UV convoca la 2ª edició de FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE

Obert el termini per a participar en la segona edició del concurs FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE, un concurs dirigit a l'estudiantat de la Universitat de València l'objectiu del qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a equips interessats a emprendre en l'àmbit de la mobilitat sostenible i les ciutats intel·ligents.

 

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca aquests premis amb el patrocini de Ford Fund per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci l'àmbit de la mobilitat intel·ligent i sostenible. Les propostes presentades han de versar, com a mínim, sobre una de les sis temàtiques següents:

  1. Propostes que ajuden a superar obstacles en la mobilitat diària.
  2. Propostes que proporcionen solucions de mobilitat viables més assequibles per a persones que necessiten un millor accés als serveis de salut i comunitaris, així com per a persones amb discapacitat o desfavorides, per a les quals els serveis de transport tradicionals no sempre són adequats.
  3. Propostes que ajuden a millorar i facilitar la mobilitat de persones i béns a les zones urbanes, i proporcionar un accés fàcil als béns i serveis bàsics que tant necessiten.
  4. Propostes que ajuden a garantir la seguretat i el benestar de les persones treballadores (sobretot aquelles el treball dels quals implique desplaçaments, amb o sense vehicles).
  5. Propostes que promoguen estils de vida saludables amb proposicions que puguen implementar-se independentment de l’àmbit d’aplicació (a petita o gran escala) per a la mobilitat activa (per exemple, bicicletes, motocicletes lleugeres, etc.), que unisquen les comunitats locals i ajuden a finançar viatges per a persones de totes les edats i capacitats.
  6. Propostes que ajuden a exercir un paper en la lluita contra la congestió del trànsit, a resoldre els desafiaments de l’espai urbà, la millora de la qualitat de l’aire i la contribució a una vida més ecològica i energèticament eficient; i que connecten comunitats

Per a participar, és necessari que els equips participants descriguen breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes, que rebran una ajuda de 5.000 € i una ajuda adicional de 7.500 € per al millor dels tres. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

Les persones interessades hauran d'acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, o en el títol propi de la Universitat de València d'Expert universitari en StartUp Management durant el curs 2021/2022.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 13 de febrer de 2022. Més informació en la web del concurs: https://links.uv.es/uvempren/Ford.

Llista d'enllaços:

 

Data De 22 de desembre de 2021 a 13 de febrer de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació