Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Concurs universitari d'emprenedoria inclusiva “Posa en marxa la teua idea”

Ja està obert el termini per a participar en el concurs universitari d'emprenedoria inclusiva 'Posa en marxa la teua idea', dirigit a l'estudiantat de la UV, l'objectiu de la qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a equips interessats a emprendre en l'àmbit de l'emprenedoria inclusiva.

 

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca aquests premis en virtut del conveni de col·laboració que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva “Per Talent Emprén” de la Fundación ONCE, l'associació Inserta Empleo i la Universitat de València.


D'entre els equips que plantegen una idea o proposta inicial per a participar en aquest concurs, assistisquen als tallers formatius previstos i desenvolupen un projecte o prototip de la seua idea inicial, se seleccionaran tres projectes guanyadors del concurs, que es premiaran amb 2.500 € cadascun, destinats al desenvolupament de la idea.


El concurs va dirigit a tot l'estudiantat matriculat en el curs 2021/22 en titulacions oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València i en el títol propi de la Universitat de València d'expert en startup management.


El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 30 de gener de 2022.

Més informació en la web del concurs: https://ir.uv.es/uvempren/reto_inclusivo

 

Data De 27 de desembre de 2021 a 30 de gener de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació