Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva
Inscripció. III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UC

El pròxim 26 d'octubre, la Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), acollirà la tercera edició de la Jornada d'Emprenedoria Inclusiva del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV, en la qual es coneixeran de primera mà les experiències d'emprenedors, empreses i entitats.

 

Aquesta tercera jornada pretén convertir-se en un fòrum de trobada entre administracions públiques, universitats, empreses, entitats del moviment associatiu i persones amb discapacitat en el qual, sota el format de Diàlegs i Experiències Pràctiques d'Emprenedoria i Ocupació Inclusiva, es debatrà entorn d'accions positives i qüestions relacionades amb l'ocupació i l'emprenedoria del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

El programa de l’esdeveniment inclou una conferència titulada “Programes d’Emprenedoria de l’ONCE”, impartida per Sabina Lobato, directora de Formació, Ocupació, Operacions i Transformació en Fundación ONCE i Directora General en Inserta Empleo. A continuació tindran lloc els diàlegs d’emprenedoria i ocupació inclusiva 5UCV, amb representants de les universitats públiques valencianes.

A conseqüència de la situació sanitària provocada per la COVID-19, la jornada es desenvoluparà en modalitat en línia el pròxim 26 d’octubre entre les 11 i les 14:30 hores. Les persones que estiguen interessades a participar rebran un enllaç per a connectar-se després de completar el formulari d'inscripció.

Més informació en aquest enllaç.

 

Data De 20 d’octubre de 2020 a 26 d’octubre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

on-line

 
Organitza

Vicerrectorat d'Ocupació i Programes Formatius - UVemprén - Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - UVocupació - UVdiscapacitat - Universitat de València - Universitat Politècnica de València - Universitas Miguel Hernández - Universitat d'Alacant - Universitat Jaume I.

https://www.uv.es/uvempren

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació