Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

12é Passeig Saludable
12é Passeig Saludable de La Nau Gran

El Passeig Saludable és un esdeveniment esportiu anual no competitiu que té com a objectiu la promoció d'un estil de vida saludable mitjançant la pràctica de l'esport. Consisteix en un bonic recorregut de 3,5 km. entre dos espais emblemàtics de la Universitat de València: la plaça Darwin del Rectorat i el Jardí Botànic, passant pels jardins de Vivers i del Túria. El Passeig vol ser un punt de trobada intergeneracional.

El dia escollit per realitzar el 12é Passeig és el diumenge 2 d’octubre, a les 10 h. Enguany tenim moltes novetats, pren nota:

  • El Passeig canvia el sentit del seu recorregut: l’eixida serà a les 10 h. en el Rectorat i acabarà en el Jardí Botànic.
  • No es donaran botelles d’aigua a l’arribada per evitar l’ús de plàstics. T’animem a portar-te l’aigua que necessites des de casa.
  • A l’arribada al Jardí Botànic no es donarà esmorzar. Hi trobaràs alguna sorpresa i podràs passejar lliurement pel Botànic gaudint de la seua magnífica vegetació.

El Passeig és saludable però també solidari, cada any es col·labora amb una entitat sense ànim de lucre. L'entitat beneficiària del 12é Passeig Saludable és l’associació Alanna, que té com a finalitat principal la inclusió de dones i menors en situació de vulnerabilitat, especialment dones i menors víctimes de violència de gènere.

Amb la inscripció (fins al 29 de setembre) rebràs una samarreta commemorativa. Taxes de les inscripcions del Passeig:

  • Inscripció individual: 5,62€
  • Inscripció familiar (3 o més membres): 3,51€ per persona

Inscripció i informació: https://ir.uv.es/7dcQQzO

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 16 de setembre de 2022 a 29 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 2 d’octubre de 2022 de 10:00 a 12:00. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

Rectorat - Jardí Botànic

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària i Servei d’Esports.

www.uv.es/naugran

 

Contacta passeig@uv.es

 
Més informació