Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Detall d'una il·lustració d’Antonio H. Palacios en ‘Gaceta ilustrada’ de 1968.
Alumni UV: Visita guiada a l’exposició ‘València 1972. Cap a la ciutat monstre’

Alumni UV organitza una visita guiada gratuïta, en col·laboració amb el Voluntariat Cultural UV, a l’exposició València 1972. Cap a la ciutat monstre, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València amb motiu del 50 aniversari de la publicació del llibre de Sanchis Guarner ‘La ciutat de València. Síntesi d’Història i Geografia urbana’.

L’exposició roman oberta al públic fins al 19 març a la Sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau a l’edifici històric de la Universitat.

La visita que proposa Alumni UV, adreçada tant als membres del col·lectiu com al públic general, és de caràcter gratuït i s’emmarca en la programació anual d’Alumni UV.

Aquesta col·laboració amb el Voluntariat Cultural UV segueix la línia de treball del Vicerectorat consistent en l’organització de visites guiades per espais universitaris, adreçades a estudiantat, associacions, col·legis, instituts i qualsevol altre col·lectiu o persones interessades a conéixer la Universitat de València. Són visites guiades per estudiantat universitari voluntari, subjecte a un programa que té per objectiu aportar-li formació i experiència sobre el present, passat i futur de la seua Universitat, al mateix temps que s’implica en les activitats que es desenvolupen al seu sí.

 

Data 16 de febrer de 2023 de 18:00 a 19:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2, València). Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV

En col·laboració amb Voluntariat Cultural UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació