Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Exposició sobre Luis Garcia Berlanga
Exposició 'Luis Garcia Berlanga. Vida i obra en vinyetes'

La mostra es podrà visitar des del 26 d'cotubre fins el 28 de novembre a la sala Tossal de la Universitat de València a Gandia. L’exposició ha estat comissionada per Asier Mensuro.

La figura del director Luís Garcia Berlanga trascendeix la cinematografia i estableix influències amb totes les arts, especialment amb el còmic. Sota aquesta premissa naix l’exposició Luis Garcia Berlanga. Vida i obra en vinyetes” produïda pel Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i que ara arriba a Gandia on podrà visitar-se fins a final de mes de novembre. La mostra compta amb la participació dels artistes: Alberto Guitián, Asier y Javier, Bernardo Vergara, Darío Adanti, Enrique Flóres, Felípe H. Navarro, Ferrán Martín, Idígoras y Pachi, Juanjo Cuerda, Lorenzo Montatore, LPO, Manel Fontdevilla, María Herreros, Pablo García, Paco Alcázar, Rafa Kosta, Raúl Salazar, Ricardo, Ricardo Cavolo, Sansón, Tomás Serrano i Ulises Culebro.

 

Període de l'esdevenimentDe 26 d’octubre de 2022 a 28 de novembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Sala d'exposicions de la UV a Gandia (C/Tossal, 8)

 
Organitza

UVGandia

Centre Cultural La Nau

Vicerectorat de Cultura i Societat

Regidoria de cultura. Ajuntament de Gandia.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es

 
Més informació