Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Reptes EVInnova 2022
II edició del programa Reptes EVInnova 2022

El vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca la II edició del programa Reptes EVInnova 2022 amb 6 ajudes de 1.000 euros al mes per a realitzar pràctiques extracurriculars en Centres LABORA-formació i un programa formatiu en intraemprendimiento i innovació pública, en el marc del conveni de col·laboració entre LABORA-Servei Valencià d'Ocupació i Formació i la Universitat de València.

 

El programa convoca 6 ajudes per a l'estudiantat de la Universitat de València que vulga formar-se en innovació pública realitzant pràctiques en els Centres Labora Formació participant en aquesta edició i col·laborar en la validació de reptes de gestió en matèria de Formació per a l'Ocupació proposats pels Centres Labora Formació implicats en aquesta ocasió.

Aquestes ajudes ascendeixen a 1.000 € al mes per persona, si la pràctica es desenvolupa en modalitat presencial, i de fins a 500 € al mes per persona, si la pràctica es desenvolupa en modalitat semipresencial.

Les persones sol·licitants, per a resultar admeses en aquesta convocatòria, hauran d'estar matriculades en alguna titulació oficial de grau o màster de la Universitat de València durant el curs acadèmic 2022/2023

Les persones beneficiàries que completen el seu període de pràctiques extracurriculars i la formació associada a aquest programa, rebran un diploma acreditatiu de la seua participació i aprofitament en la II edició del programa Reptes EVInnova 2022 de l'Escola Valenciana d'Innovació.

Què has de fer per a participar en aquest programa?

Les persones interessades presentaran la seua sol·licitud preferentment a través d'una instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit Programa Reptes EVInnova 2022.

Abans d'iniciar el tràmit d'instància general, la persona interessada emplenarà aquest formulari online que constarà d'una secció de dades personals i d'una secció amb una proposta d'innovació que s'emplenarà per les persones interessades tenint en compte els projectes d'innovació que han sigut definits pels Centres LABORA participants i que apareixen en la relació seguënt.

L'accés al formulari online, les instruccions per al seu emplenament, així com tots els detalls del procediment d'inscripció apareixen en la pàgina web de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 20 de setembre de 2022.

Més informació en la web del programa.

 

Data De 11 de juliol de 2022 a 20 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació