Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Oberta la inscripció a l'Escola MOTIVEM 2022, dirigida al professorat de la UV

Fins al pròxim 16 de desembre romandrà oberta la presentació de candidatures per a l'edició de 2022 de l'Escola MOTIVEM que, per primera vegada, s'impartirà en modalitat presencial i en línia.

 

Aprendre a estimular la creativitat de l'estudiantat és l'objectiu principal de l'Escola MOTIVEM, un programa dirigit al personal docent investigador i al personal investigador en formació que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb ADEIT i sota la direcció del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

Amb una duració total de 25 hores, durant l'Escola MOTIVEM s'oferiran les claus per a participar en la competició Idees MOTIVEM en equip. En una primera fase, que tindrà lloc entre el 17 i el 20 de gener, s'abordaran qüestions com la importància de les emocions i com gestionar-les, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la resolució de necessitats socials, la comunicació o la protecció de dades i la propietat intel·lectual, entre altres qüestions.

La segona fase de l'Escola, que es prolongarà fins al 5 de maig, consistirà en l'aplicació pràctica dels coneixements de la primera fase mitjançant la coordinació d'un equip d'estudiants en la competició Idees MOTIVEM 2022.

«Per al nostre professorat és una oportunitat molt interessant, ja que l'Escola MOTIVEM els ofereix eines per a la millora de la creativitat i l'ocupabilitat del nostre estudiantat. A més, és una oportunitat per al professorat de treballar en equip amb docents i estudiantat de diferents centres de la Universitat de València», ha explicat la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, M. Adela Valero.

La participació en el programa és gratuïta, en comptar amb l'ajuda econòmica de la Generalitat Valenciana i de CaixaBank, a través de la Fundació ‘la Caixa’. Més informació sobre l'Escola MOTIVEM i el procés d'inscripció, en aquest enllaç.

 

Data De 30 de novembre de 2021 a 16 de desembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

ADEIT

 
Organitza

Universitat de València.

 

Contacta motivem@uv.es

 
Més informació