Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Proves d’accés per al Club Coral de la Nau Gran de la UV
Proves d’accés per al Club Coral de la Nau Gran de la UV

El Club Coral de la Nau Gran, dirigit per Mònica Perales i Massana, obri el termini d’inscripció per a les proves d’accés per a noves veus el 5 de setembre de 2022 a les 10 hores. Els candidats i candidates hauran de superar una prova d’accés, per a la qual no és necessari tenir formació musical prèvia.

Per a realitzar la inscripció a les proves caldrà omplir el formulari d’inscripció corresponent ,per a veus femenines o masculines, segons el cas. S’admetran un màxim de 60 aspirants a les proves (30 aspirants per a veus femenines i 30 aspirants per a veus masculines) que s’assignaran per estricte ordre d’arribada dels formularis de  sol·licitud. En cas de rebre més sol·licituds, quedaran en llista d’espera per si algun dels/de les sol·licitants previs es donara de baixa. Aquesta llista d’espera s’anul·larà el dia que finalitze aquest procés selectiu.

Durant el curs 2022-2023, el Club Coral farà un assaig setmanal, els dimecres, de 18.30 a 20.30 hores, des del 5 d´octubre de 2022 fins al 14 de juny de 2023, excepte festius i/o no lectius en el Campus de Blasco Ibáñez.

 

 

Data De 5 de setembre de 2022 a 22 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Capella de la Sapiència del CC La Nau (C/ Universitat, 2)

 
Organitza

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

https://www.uv.es/aam

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació