Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

Visions de la col·lecció.

Presentacions de la col·lecció mitjançant una selecció dels seus fons, selecció realitzada des d’una perspectiva específica amb la possibilitat d’incloure-hi algun préstec complementari.

Aquestes visions o mirades haurien de ser les d’una persona, (no necessàriament especialista en art), que afegirà valor i interès a aquella mirada personal.

Per tant, aquestes exposicions partirien de l’elecció per part del Patronat d’aquest comissari que donaria la seua visió particular de la col·lecció, que podria ser un artista, un historiador, un eor, un filòsof, etc.

Per raons òbvies, aquest tipus de mostres cal distanciar-les en el temps.

Contextos de la col·lecció

Es tractaria de mostres que contextualitzaren la col·lecció en conjunt, algunes de les seues obres o, en última instància, mostres que tinguen relació temporal, estètica o ideològica amb les opcions artístiques dominants en ella.

Es tractaria, doncs, d’exposicions que reconstruïren els contorns de la col·lecció des d’una perspectiva bé històrica o bé temàtica.

Trobades amb la col·lecció / exposicions d’artistes invitats

Mostres personals d’artistes representats en la col·lecció o que hi hagueren pogut estar.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies