Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

L’Àrea de Cooperació organitza el seu pla de treball essencialment en l’àmbit de la Cooperació Universitària al Desenvolupament (CUD). Amb aquest objectiu manté relació amb institucions i organitzacions des de les quals fomentar l’acció universitària en matèria de desenvolupament humà sostenible i cooperació.

A iniciativa pròpia, i principalment per indicació de la Universitat de València, les institucions amb les quals es manté una col·laboració habitual són:

 

L’Àrea de Cooperació de la Fundació General col.labora activament en la presència de la Universitat de València en plataformes i xarxes de treball universitàries i en l’obtenció de reconeixements socials d’acord amb el que proclama l´article 4art dels seus estatuts:

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies